Videozapisi predavanja

Predavanje je održao dr. sc. Saša Ceci. U novoj knjizi Saša Ceci donosi svoje dosad najpopularnije tekstove u kojima na jednostavan... Pročitaj više »

Predavanje je održao doc. dr. sc. Dalibor Paar Neki od temeljnih ciljeva Europe 21. stoljeća su očuvanje bioraznolikosti i georaznolikosti, očuvanje... Pročitaj više »

Predavanje je održala Elena Račevska Lemuri su među najkarizmatičnijim životinjskim vrstama svijeta, ali i među najugroženijima – od stotinjak vrsta koje... Pročitaj više »

Predavanje je održao prof. dr. sc. Roman Safner Nema dvojbe da je osiguravajući vlastiti opstanak, a potom i razinu odgovarajućeg komfora,... Pročitaj više »

Predavanje je održao prof. dr. sc. Dražen Vikić-Topić Za magnetsku rezonanciju (MR) smo, zahvaljujući liječnicima i listama čekanja, više-manje svi čuli.... Pročitaj više »

Predavanje je održao prof. dr. sc. Vladis Vujnović Koliko znamo o svemiru? Pregled povijesnih koraka počinje s prvim prirodoslovcem Anaksimandrom koji... Pročitaj više »

Predavanje je održao dr. sc. Stanislav Frančišković-Bilinski Jeste li znali da je Kupa doista rijeka u središtu Hrvatske? Naime, njezin sliv... Pročitaj više »

Predavanje je održao prof. dr. sc. Dubravko Horvat Zadnjih se godina pojavila tendencija stvaranja znanstvenog okruženja koje, prema načelima kvantne fizike,... Pročitaj više »

Predavanje je održao Lovorko Marić Zemlja jutarnje tišine je roman proizašao iz četverogodišnjeg istraživanja i potrage za inspiracijom na mnogobrojnim putovanjima.... Pročitaj više »


Prikaži još »