Uobičajena je praksa da na većini web stranica možete naći i linkove na druge interesntne stranice na Internetu. Vrlo često je teško naslutiti što vas uistinu čeka kada kliknete na neki interesantan link jer je naslov stranice jedina informacija koju imate.
S obzirom na rastući broj kvalitetnih stranica posvećenih edukativnim sadržajima u fizici i mi nismo mogli zaobići rubriku u kojoj bi vam ponudili linkove na neke od najiteresantnijih stranica, dakako, po našem izboru. Vođeni željom da vam damo jedan minimum informacija na temelju kojih ćete sigurnije odlučitio da li pojedina stranica ima sadržaje koji vas interesiraju, uz svaku stranicu naći ćete detaljan opis sdržaja stranice i našu ocjenu kvalitete izrazenu brojem crvenih Newton-ovih jabuka .

Rainbow Lab
Jeste li se ikada zapitali kako nastaje duga? Ako vas intereseira odgovor na to pitanje - ovo je prava stranica za vas.

Fizikalne konstante
Mjesto na kojem možete saznati vrijednost bilo koje fizikalne konstante. Ova stranica pruža i mnoštvo drugih korisnih informacija.

Shocked Science Lab
Mnoštvo interaktivnih simulacija fizikalnih ekesperimenata:titranja, sudari, lom svjetlosti i mnogo drugih interesantnih animacija.

Internet Plasma Physics Educational Experience
Na ovom mjestu možete naći mnoge zanimljivosti o nuklearnoj fuziji, opi fuzijskog reaktora TOKAMAK ali i interaktivne stranice koje obrađuju materiju, elektricitet, magnetizam i naravno, nuklearnu fuziju.

Physics Fun
Tu ćete naći humor, karikature, šale, anegdote luckaste slike, fotografije i hrpu linkova na druge vesele i zabavne WWW stranice posvećene fizici.